dissabte, 29 de març del 2008

Ens hem canviat d'illa i hem fet una falla!





























Ja entrem a l'abril. Aquest mes de març ha estat força mogut. Primer que res comentar el concert de Jordio Carnell: fou tot un èxit, a més d'un dels millors espectacles que hem viscut a sl. Fou tot un privilegi poder ser-hi. Podeu llegir una crónica de l'esdeveniment a Segona Vida. Ara, el proper diumenge 6 d'abril, el piano d'en Jordio ens torna a delectar, de nou a les 8 del vespre i en aquest cas amb un repertori sobre temes de Lluis Llach. A l'esplanada de la Caputxeta.


Bé, i la gran notícia: ens hem canviat d'illa. La Platja de la Caputxeta Vermella, tota sencera, pedra a pedra i granet a granet de sorra, l'hem traslladada de Sudden Valley a Catalunya Virtual, una nova illa tota de catalans on estem amb els companys de Catalunya Second Life, tots juntets i acomboiats. Així, el que abans era el sudest de Sudden Valley ara es el sudest de la Catalunya Virtual. Tots estem molt contents i il·lusionats amb les noves perspectives. Al nou lloc ja hem cel·lebrat les falles, entre altres coses. L'artista fallera fou l'Aliexandri: Va fer un monument que era la Caputxeta; el fet de cremar-la simbolitzava el canvi d'illa, coincidint amb fer un any, tancar una etapa. I després d'uns dies de muntar el numeret amb traques i shows diversos, el dia de St Josep vam fer la cremà, amb mascletà, castell, falleres i tota la pesca. Sols va mancar que ningú va cuinar una paella!

Una cosa més: l'expossició PEDRES CONTRA TANCS, muntada pel Mon Catteneo i que ha estat penjada dues setmanes als carrers de la Caputxeta es pot seguir contemplant a l'AULA. Donada la qualitat de les imatges i el que ens aporta veure-les totes juntes, es interessant perllongar-la una mica. A l'Aula podeu pujar fent servir el Teleport que hi ha on sempre i seleccionant la destinació "aula". Aquest Tp també ens permet el desplaçament a altres llocs de l'illa, tant del grup Països Catalans com de Catalunya Second Life.

1 comentari:

Unknown ha dit...

ola amics i amigues de la capu, ara la familia es més gran, hem crescut ala nova illa, i ara som mes gent per seguir passantho molt i molt bé. La falla va estar genial, felisitats Mariona, i felisitats a tots !! VISCA LA CAPU I VISCA LA TERRA