dimecres, 29 de juliol del 2009

Estiu 2009


Feia temps que no escrivia al bloc, hem estat força ocupats.
Abril, maig i juny van ser tres mesos de concerts en directe cada dijous a la Caputxeta Vermella. Música en directe cada setmana, tota de qualitat, de gent d'arreu del mon; una iniciativa de Jordio Carnell que ha tingut molt d'éxit: vam batre récords de gent a l'illa, més de 70 persones de vegades.
També vam celebrar el st Jordi, vam fer la foguera de st Joan (enguany la vam fer a la platja de Cat, entre la disco i la Caputxeta) i ja en juliol vam fer el St Joan de Ciutadella, gràcies a l'esforç de Ludwig i Vivianna.
I exposicions, ara mateix en tenim dues muntades: una de cartells de cinema realitzada per Tari, Lerido i Stefanos, un repàs excelent de tot el segle XX -l'hem muntada fora de la Capu, a Cat, entre la disco i el museu, però l'hem muntada nosaltres- i un altra de una pintora neoiorquina, a la sala d'exposicions habitual (dalt del Cau).
Aqui van unes fotos de tot aixó... i ja està, que fa mooolta calor. Gràcies a totes i tots els que feu possible la Caputxeta Vermella, aquest racó peculiar d'SL.