dimecres, 9 de gener del 2008

La Caputxeta nevada


Aquest hivern la platja de la Caputxeta Vermella, la seu del grup Països Catalans a Secondilife, ha tingut el gust de patir una abundant nevada, que fins i tot la mar s'ha glaçat. Hem pogut patinar, tirar-nos boles de neu (unes una mica més grans que altres..), i amb l'emoció del Nadal hem fet un pessebre vivent.
Ara, la neu ja ha marxat -encara en queda una mica, avui, 9 de gener-, i l'aigua torna a a ser líquida; el laberint està obert i... s'acosta St Antoni...

11 comentaris:

segundavida ha dit...

Marionaaa!!!

Que be saber que es fet un bloggg de la capu!!! i de tuu!:-)))))

Que ja feia temps que es merexeia:-)))

petons des del brasilll

Debby

Abel Monfort Cebrián ha dit...

esta molt be el bloc :D

Jordim ha dit...

Molt bé Mariona desde Terrassa t'envío molts records i sàpigues que hi tens a un bon amic ... tant a sl com a rl .

Endavant Mariona i molts petons i abraçades.

jordim schumann

Deividja ha dit...

ja era hora de fer un blog de ppcc, xd, enhorabona mariona, espero que et vagi molt be. Petons maca

Deividja

Ivet Writer ha dit...

Marionaaaaa, wapíssima. M'encanta que tinguis un blog. El visitaré sovint. Un petonàs i una abraçada... ben, ben... forta ;-)

Anònim ha dit...

Felicitats per aquesta iniciativa Mariona, per fer conèixer la veritable identitat de Catalunya i un lloc tan especial com "La Capu" a SecondLife. T'animo a que desenvolupis aquest projecte i que disfrutis fent-ho. Des de aquí volia donar les gràcies a tota la gent que he conegut en aquell màgic racó de món que és "La Capu". He estat 3 dies però intensos i he après molt de tots vosaltres. Allà hi passegen persones meravelloses, no pas ninos, plenes de grans valors i d'un Gran Cor. Tots sou màgics, cadascú de vosaltres. Gràcies i records a tothom, en especial a la Debby.

Petons i abraçades

UN REGAL: http://www.youtube.com/v/uD43EKR4Qc4&rel=1

F I N S A S E M P R E

Solo

Carles ha dit...

BOnu al final me passat per el blog ^^ (si vols saber la veritat em feia mandra:P) però mira avui no tenia feina i me passat.
Està be el blog, ara només falta ficar novetats i actualitzarla ^^

En veiem a la capu^^

Grunin Oh

Betlem ha dit...

Felicitats Mariona!

Aquest bloc reflexa el bon gust que li has donat a aquest indret de SL. Em sento feliç de poder compartir estones amb gent com vosaltres en aquest entorn màgic que es la caputxeta vermella.

Un eptó

Fiona Strom ha dit...

Què bé saber que també has fet blog !
Aquesta és la meva primera setmana a sl però em sembla que fa molt més.
La capu és preciosa i la gent....
què dir de la gent...
el millor que hi ha !
Petons per tots/totes.

Fiona Strom

Fiona Strom ha dit...

Avui he descobert aquest blog...És la meva primera setmana sencera a sl i n'estic encantada. La capu és preciosa i la gent ... uf... ja no se'n troben de gent com aquesta !
Felicitats i endavant !

Fiona Strom

Aliexandri ha dit...

Potser he trigat massa... però ja sabeu tots com corre el temps quan estàs a SL, amb la gent que estimes, amb els amics, amb la familia... Aixó és per a mi la Caputxeta... La meva casa a Sl on puc trovar la mama gemma, la tieta mariona, el germanet jordim, el cosinet mon... i la familia no dèixa de crèixer... us estimo molt a tots... Gràcies per totes les coses bones que m'heu donat en akest temps... gràcies per les festes, els concerts, el pessebre (encara em fa vergonya recordar la caiguda de la Verge...lol), els balls, els akelarres, les disfresses, els sopars, els castellers, el laberint... Ostres... és tot tan maco, tots sou tan especials que us anomenaria un per un... i no té sentit... Grácies sobretot a la Mariona, és la gran matriarca, la persona que ha fet possible que la meva segona vida sigui... PERFECTE.