dimarts, 16 de setembre del 2008

Final de l'estiu, aixó es començar amb ganes la nova temporada:

Ja entrem a la nova ronda solar, s'han acabat les vacances, i ens hem posat les piles. El primer dels concerts programats, Pakito Crimson, ha estat un èxit, com no podia ser d'un altra manera. El diumenge 28 de setembre farem el de Jordio Carnell, Siseries, al mateix lloc i la mateixa hora, a les 8 del vespre a la platja de la Caputxeta Vermella. Una setmana més tard, diumenge 5 d'octubre hi actuarà Karma Auer, completant així una roda d'actuacions inmillorable. Realment ens omple d'orgull tenir aquests excelents músics a SL!
Ja son dues les diades que hem pasat en aquest mon virtual. Seguim aqui, anem fent tot aixó amb il·lusió encara, mai deixem de ser tots una mena de newbies sorpressos, però va perdent-se l'innocència dels primers temps, alhora que anem consolidant un espai per la nostra gent cada cop més sòlid. Aviat mamprendràn els cursos de l'escola a l'illa, ESCAT. Passeu-vos per allà per consultar la programació. La web SEGONA VIDA està pràcticament enllestida, hi podeu trobar tot de tutorials, ajuda i informació; gràcies per la feina, User1cat, i un agraïment molt gran també per totes les persones que estàn ajudant a tirar aixó endavant, aquest fabulós projecte.



Adéu estiu!
Diumenge 14 a la nit, vam acomiadar l'estiu amb una megafesta a la platja del Dante, a l'extrem oriental de Catalunya Virtual. Vam gaudir de la millor música, del millor ambient i de la poca roba, que sempre anima.
Una festa genial, on van punxar tots els dj de la disco F3. Ens ho vam passar pipa.



Pakito en directe a la Caputxeta

Concert de Pakito Crimson a la Caputxeta Vermella, el passat diumenge 14 de setembre. La gran qualitat de Pakito a la veu i a la guitarra ens va fer passar un altra estona inoblidable. Moltes gràcies, Pakito!



La diada a Catalunya Virtual
L'11 de setembre a Catalunya Virtual fou una exhibició d'imaginació, festa, lluita i ganes de passar-ho bé. Hi vam tenir monument a Casanova, una meravellosa simulació de sardanes i castellers (excelent feina, Inuska!) i molta animació de gent. Molt adequada l'exhibició de banderes de nacions sense estat, ocupades per unes altres, com és el nostre cas.



La diada, amb sardanes, castellers i fins i tot paelles.

3 comentaris:

NONAME ha dit...

Marionaaaaaaa =)

quins dies amb l'agenda més plena, eh?!
jaja

Molt bon articleee!

petonets preciosaa!
:-**

Anònim ha dit...

Molt ben narrat guapissima!

Ens ho pasem pipa ;)

Petonets!

generic fioricet ha dit...

отличный рассказ!!!