dimarts, 21 d’octubre del 2008

Catalunya Virtual, un dels llocs més vius d'SL


Genial el primer cicle de concerts a la Caputxeta Vermella: Pakito Crimson, Jordio Carnell i Karma Auer.
Ja en tenim un altre per al proper diumenge -per cert, el Darrer Diumenge d'Octubre-. Serà de nou Jordio Carnell, aquest cop amb temes i cançons del País Valencià, res millor per cel·lebrar aquí aquesta diada de lluita als Països Catalans. Diumenge 26 d'octubre a les 20.30 hora catalana.

Catalunya Virtual està ben viva. Entre tots estem fent un lloc magnífic, ple d'activitats i de gent interessant. Hi ha l'escola ESCAT, que ja ha començat el nou curs; el museu d'art contemporani MACCAT, amb magnífiques exposicions coordinades per Handy Jewell -ara mateix hi ha una mostra excelent del treball fotogràfic de Marta Navarro-; hi han les festes de la discoteca F3, on totes les nits fins a altes hores es gaudeix de molt bona música i companyia -a sobre no es paren d'organitzar festes temàtiques, que donen molt de peu a la creativitat; els concerts de la Caputxeta, el mercat dels dissabtes... fins i tot hi ha un projecte per jugar a la petanca XD.
També hi ha la web SEGONA VIDA. Una excel·lent feina la de l'User1cat, que amb l'ajut de tots ha enllestit un munt d'orientació i tutorials indispensables. Per fi la gent catalana podem entendre SL en la nostra llengua, sense haver de recórrer als grups espanyols o anglesos. Aquesta web amb el conjunt de blogs de la gent més dinàmica de Catalunya Virtual ens permeten un seguiment excel·lent de tot el que està passant aqui dins. Tinc molta gent a qui agraïr-li la seva ajuda, però no vull deixar passar més temps sense fer-ho a Dea Hanni, l'excel·lent Dea. Noia, ets genial!

Aquí teniu els horaris de l'escola:

SEGON CICLE DE CURSETS ESCAT

Disseny de roba (consulta per Im): Dimarts de 22.15 a 23.15 h
Professora: Xef Darwin

Comunicació 1/2
: Dimecres de 22.15 a 23.15 h
Professora: Xef Darwin

Gestures: Dijous de 22 a 23 h
Professor: Jordim Schumann

Cuïna: Divendres de 22 a 23 h
Professora: Trisha Basevi

Construcció
(consulta per Im): dissabtes i diumenges de 20 a 22 h
Professor: WipR7 Kumaki

Darrer diumenge d'octubre
el camí es ben sabut
sortiu a la carretera
que cal arrimar-se al Puig