dijous, 18 de desembre del 2008

Bon Nadal

El Pessebre Vivent de l'any passat a la Caputxeta. Adoració dels Reis.

Ens ho hem passat molt be aquesta tardor a Catalunya Virtual: Festa de qui es qui de petit, festa eròtica, festa del fred...un munt de festes, fins i tot s'ha publicat un "Playcat" . Ara ve l'hivern. L'illa està tota nevada, i també la Caputxeta, clar. He fet unes reformes al Cau, la sala de ball de la Caputxeta, per tal de passar l'hivern ben calentets, espero que siguin del vostre gust.
El proper diumenge 21 de desembre, a les 22.00 hora catalana, Concert de Jordio Carnell al Cau. Amb aquest Concert de Nadal inaugurem l'hivern a la Capu. Dos dies després, dimarts 23 a les 20.00 tindrà lloc la primera representació del PESSEBRE VIVENT DE LA CAPUTXETA VERMELLA, edició 2008. Els que ho vau veure l'any passat, ja sabeu de que va. Enguany es força més complicat, amb més participació i col·laboracions, com el suport musical de Jordio Carnell i Karma Auer. En Tadeus Nagy es el director. Gràcies Tadeus, Karma, Jordio i tota la gent que feu aixó possible. Diumenge 28 a les 22.00 farem la segona representació. El Pessebre Vivent de la Caputxeta Vermella es probablement un dels events que més coordinació requereixen dels que es fan a sl, i sense dubte el més complicat dels que es fan al mon virtual català. Segons el director "és una manera de reviure el neixement de Jesús i per tant el compromís d'amor de Déu amb l'humanitat, és una tradició catalana que duem a aquest mon modern i virtual, és una manera de divertir-me i fer una cosa amb bons amics i queda preciós!" Si voleu asistir d'espectadors al darrer assaig, serà aquest diumenge 21 a les 18.00 hora catalana, a l'esplanada del mercat.

En una sessió de fotos per al PLAYCAT. Si voleu aconseguir-lo, demaneu un exemplar a Inuska Zenovka. Les fotos les van fer Rinka i Xavi.